Korkkitaulu

Osoitteesta http://corkboard.me löydät helppokäyttöisen korkkitaulun, jossa voit tehdä omia ”Post-it” -lappuja. Korkkitaulu sopii hyvin yhteisölliseen työskentelyyn, sillä samaa korkkitaulua voi täydentää yhtä aikaa useat henkilöt. Ryhmän kaikki jäsenet voivat kirjoittaa näkemyksiään, jotka tallentuvat automaattisesti www-sivulle. Sinun ei siis tarvitse tehdä välitallennuksia vaan jokainen korkkitaulu tallentuu omalle www-sivulle.

iLinc:ssä opettaja voi lisätä korkkitaulun Contentiin WebSync –toiminnolla ja tämän jälkeen jakaa sen opiskelijoille. Opettaja voi tehdä esimerkiksi Contentiin valmiiksi korkkitauluja niin monta kuin ryhmiä on ja jakaa ryhmätöissä myös Contentiin kunkin ryhmän oman korkkitaulun. Opettaja voi tarvittaessa avata pääluokassa vielä käsittelyä varten jokaisen ryhmän korkkitaulun.

Korkkitaulua on erittäin helppoa käyttää: klikkaamalla taulua jokainen voi kirjoittaa muistilapun. Voit vaihtaa eriväriseen muistilappuun oikean alareunan muistilappukuvaketta klikkaamalla ja valitsemalla uuden värin. Voit myös kirjoittaa toisen laittamaan lappuuun. Vasemmasta alareunasta löytyy lisäksi korkkitaulun oma chat, jossa voi keskustella reaaliaikaisesti. Linkin korkkitauluun voi myös lisätä Moodleen, josta se on kätevästi opiskelijoiden saatavilla.

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.