Diploma Supplement

Diploma Supplement on tutkintotodistuksen liite, joka kuvaa valmistuneen henkilön tutkinnon tason, opintojen rakenteen, suoritetut opinnot, niiden keston ja kelpoisuuden jatko-opintoihin ja työelämään. Se on opiskelijan tutkinnosta tehty henkilökohtainen dokumentti, jota käytetään yhdessä tutkintotodistuksen kanssa sen liitteenä.

Tutkintotodistuksen liite osoittaa tutkinnon aseman kansallisessa koulutusjärjestelmässä ja tutkinnon antaman kelpoisuuden sekä helpottaa tutkintojen kansallista vertailua. Diploma Supplement ei takaa suoritetun tutkinnon tunnustamista toisessa maassa, mutta sen tarkoituksena on helpottaa korkeakoulututkintojen ammatillista ja akateemista tunnustamista erityisesti Euroopan alueella ja edistää valmistuneen kansainvälistä liikkuvuutta, kuten työllistymistä tai jatko-opintoja ulkomailla.

Jokainen Diploma Supplementin sivu tulee leimata ammattikorkeakoulun leimalla.

 

Diploma Supplementin tulostaminen yksittäiselle opiskelijalle

DS

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Hae opiskelijan tiedot. Tulostettavat todistukset löytyvät ”Raportit”-kohdasta opiskelijan Opiskelutiedoista. Klikkaa haluttua todistusta ja valitse muodoksi PDF.

 

DS

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Avautuvassa ikkunassa määrittellään suoritetun tutkinnon laajuus, tulostuspäivämäärä (valmistumispäivämäärä) ja allekirjoittajan tiedot. Diploma Supplementiin tulee näkyville AMKin logo. Diploma Supplement on englanninkielinen, joten allekirjoittajan titteli tulee olla englanniksi. Klikkaa lopuksi “Aja raportti”.

 

Diploma Supplementin tulostaminen useammalle opiskelijalle

Opintosuoritusote

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Hae halutut opiskelijat ja laita rasti niiden opiskelijoiden kohdalle, joille haluat tulostaa Diploma Supplementin. Klikkaa sen jälkeen hakutulosten yläpuolelta ”Raportit” ja valitse Diploma Supplement.

 

DS

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Avautuvassa ikkunassa määrittellään suoritetun tutkinnon laajuus, tulostuspäivämäärä (valmistumispäivämäärä) ja allekirjoittajan tiedot. Diploma Supplementiin tulee näkyville AMKin logo. Diploma Supplement on englanninkielinen, joten allekirjoittajan titteli tulee olla englanniksi.

HUOM! Kun tulostat Diploma Supplementin useammalle opiskekelijalle kerrallaan, ota huomioon, että kaikkien tutkinnon laajuus on oltava sama.

 

Opintosuoritusote

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Valitse lopuksi raporttilistan lopusta, haluatko kaikki todistukset yhdelle tiedostolle vai kaikki omilleen. Klikkaa ”Tulosta valitut raportit valituille henkilöille”.

 


Takaisin Oppimis- ja ohjauspalveluiden sivulle