Opinnäytetyön toteutusvaihe (5/10) op

Vaihe 2

Opinnäytetyön toteutusvaiheessa 5/10 op toteutat opinnäytetyösi toimeksiannon ja opinnäytetyösuunnitelmasi mukaisesti. Ohjaavat opettajat ohjaavat ja tukevat työsi etenemistä koulutuskohtaisen prosessin mukaisesti .

Toteutusvaiheessa voit palauttaa työsi kommentoitavaksi ja arvioitavaksi. Tarvittaessa voit palauttaa työsi kommentoitavaksi useamman kerran. Voit myös lähettää viestiä ohjaajallesi työhön liittyen näkymän kautta tarpeen mukaan.

Opinnäytetyöraportin palauttaminen kommentoitavaksi

  1. Lisää aikataulu tai muuta tarvittaessa aiemmin määriteltyä aikataulua
  2. Lisää opinnäytetyöraportin väliversio tai tehtävä valitsemalla Lataa tiedosto
  3. Lisää haluamasi tiedosto valitsemalla Valitse tiedostot. Voit lisätä tarvittaessa useita tiedostoja valitsemalla uudelleen Lataa tiedosto.
  4. Valitse Lähetä. Lisäämäsi tiedosto välittyy ohjaajalle. Saat palautetta ohjavalta opettajalta opinnäytetyön edistämiseksi.
Raportin palauttaminen ohjaajalle

Klikkaa kuva suuremmaksi

Viestin lähettäminen ohjaajalle

Voit myös lähettää opinnäytetyötä koskevia viestejä ohjaajallesi valitsemalla Kirjoita viesti. Kirjoita viesti avautuvaan ikkunaan ja lähetä viesti ohjaajallesi valitsemalla Tallenna.

Viestin lähettäminen ohjaajalle

Klikkaa kuva suuremmaksi

Opinnäytetyön toteutusvaiheen hyväksyminen

Saat suoritusmerkinnän, kun yhdessä ohjaavan opettajan kanssa arvioitte, että olet valmis siirtymään opinnäytetyön viimeistelyvaiheeseen. Kun ohjaajasi on hyväksynyt tämän vaiheen, muuttuu vaiheen status Hyväksytty-tilaan. HOPSiisi tulee myös näkyville seuraava suoritus: Opinnäytetyön toteuttamisvaihe 5/10 op ja arvioinniksi H (hyväksytty).

Hyväksytty toteutusvaihe

Klikkaa kuva suuremmaksi


Opinnäytetyön viimeistelyvaihe (5/10 op)