Toteutussuunnitelman täydentäminen

Katso video (tekstityksen saa päälle [cc]-painikkeesta).

Osaamispäällikkö luo opintojakson toteutukselle pohjan ja kiinnittää toteutuksen periodille sekä määrittelee vastuunjaon. Osaamispäällikkö kiinnittää myös ryhmän / ryhmät ja opettajat toteutukselle. Opettaja tai opettajatiimi täydentää toteutukselle seuraavat tiedot:

 1. Nimi (oletuksena opintojakson nimi, suomeksi ja englanniksi)
 2. Koulutusohjelma (valmiina, periytyy yksikön vuosisuunnittelusta). Perustietojen vastuuyksikkö, tutkinto-ohjelma ja toimipiste -kenttien tietoja käytetään koulutushaussa, joten niiden tietojen ilmoittaminen on tärkeää
 3. Opetuskieli. Opetuskieli -kohtaan valittu kieli määrittää sen, kummalla kielellä opintojakso näkyy opiskelijoiden lukujärjestyksissä
 4. TKI-osuus
 5. Virtuaaliosuus
 6. Paikkoja (min-max, maksimimäärä on tärkeä tieto mm. lukujärjestyksen laatijalle)
 7. Kohdeorganisaatiot: automaattisesti näkyvissä on se organisaatio, johon opetussuunnitelma on laadittu. Jos toteutus halutaan tarjota myös Lapin yliopiston opiskelijoille, tulee tähän lisätä Lapin yliopisto. Tällöin myös Lapin yliopiston opiskelijat voivat ilmoittautua toteutukselle. Varmistathan ensin osaamispäälliköltä, lisätäänkö Lapin yliopisto toteutuksen tietoihin vai ilmoittautuvatko yliopiston opiskelijat toteutukselle Hakijan työpöydän kautta (esim. LUC-opinnot).

Perustietojen koulutusohjelma ja toimipiste sekä kohdeorganisaatiot -kenttien tietoja käytetään koulutushaussa, joten niiden tietojen ilmoittaminen on tärkeää.

Opetuksen kuvaustiedot:

 1. Opetusmenetelmät
 2. Aika ja paikka
 3. Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
 4. Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö, jos on
 5. Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Pääset muokkaamaan tietoja klikkaamalla Muokkaa-painiketta.
Muokkaa toteutusta

Klikkaa kuva suuremmaksi

Muokkaa toteutuksen tietoja: Huomaa, että lomake jatkuu vielä alaspäin. Tallenna muutokset.

Muokkaa toteutusta

Klikkaa kuva suuremmaksi