Läsnäolotiedot

Läsnäolotiedot

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Läsnäolotiedot -välilehdellä voit tarkastella opiskelijan läsnäolotietoja.

Klikkaamalla rastin ”Näytä historiatiedot” -kohtaan, voit tarkastella mahdollisia tehtyjä muutoksia läsnäolotiedoissa.

 

Läsnäolon lisääminen

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Voit lisätä läsnä tai poissaolon, opintojen päättymisen, eroamisen tai valmistumisen kuvassa näkyvien painikkeiden kautta.

Läsnäolon tai poissaolon lisääminen

Voit lisätä ”Lisää läsnäolo” -painikkeen kautta opiskelijalle läsnä- tai poissaolon halutulle lukukaudelle. Valitse oikea lukukausi ja määrittele päivämäärään, milloin läsnä- tai poissaolo kyseisellä kaudella alkaa. Jos virkailija päivittää läsnäolotiedon Peppiin, Lisätiedot-kohtaan lisätään tästä tieto. Tarvittaessa voidaan lisätä huomioita esim., jos opiskelija on toimittanut todistuksen poissaolostaan.

Läsnä/poissaolo

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Lukuvuosimaksuvelvolliset

Jos opiskelija on lukuvuosimaksuvelvollinen läsnäoloa lisättäessa on myös merkittävä tieto lukuvuosimaksun maksusta. Tällöin opiskelijalla on oltava opiskeluoikeuden tiedoissa Lukuvuosimaksuvelvollinen sekä rahoituksessa, että tarkenteessa.

Opinnot päättyneet

Klikkaa ”Opinnot päättyneet”. Valitse lukukausi, jolloin opinnot päättyvät. Opiskeluoikeuden päättymispäivä merkitään ensimmäiseen laatikkoon. Päättymiskoodina on automaattisesti ”Opinnot suoritettu”. Lisätiedot-kohtaan voi tarvittaessa lisätä huomioita. Kyseinen tieto lisätään avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoille, CampusOnline-opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille.

Opinnot päättyneet

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Eroaminen

Opiskelija voi erota omasta tahdostaan täyttämällä Pepissä eroilmoituksen tai hänet erotetaan esim. opiskeluoikeusajan päätyttyä. Klikkaa ”Lisää eroaminen”. Valitse lukukausi, jolle eropäivä kirjataan ja valitse alasvetovalikosta erokoodi. Eropäivä merkitään ensimmäiseen laatikkoon. Lisätiedot-kohtaan voi tarvittaessa lisätä huomioita.

HUOM! Tarkista oikea erokoodi opiskelijan tekemästä eroilmoituksesta.

Eroaminen

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Valmistuminen

Valitse ”Lisää valmistuminen” ja lisää opiskelijalle valmistumispäivämäärä alasvetovalikosta.

Opiskelijan valmistuneeksi kirjaamisen jälkeen valmistumispäivän jälkeiset läsnäolokaudet poistetaan ja opiskelijan opintosuoritukset lukitaan. Opiskeluoikeuden loppupäivämääräksi asetetaan valitsemasi päivämäärä. Valmistumispäivä on merkittävä, jotta tieto opiskelijan valmistumisesta siirtyy Virtaan ja tulee oikein myös tutkintotodistuksen liitteisiin.

Valmistuminen

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Opiskelijan voi valmistuttaa myös HOPS-välilehdeltä, jos opiskelijalla on merkittynä valmistumishalukkuus.

Valmistuminen

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

 


Takaisin Oppimis- ja ohjauspalveluiden – sivulle