Pätevyys

Pätevyys

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Pätevyys

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Voit lisätä pätevyyden Opiskelutiedot-välilehdellä joko sivun ylälaidasta Toiminnot-painikkeen kautta tai selaamalla sivun loppuun ja klikkaamalla ”Lisää pätevyys”.

 

Pätevyys

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Valitse oikea pätevyys avautuvasta valikosta.

 

Pätevyyden lisääminen massamuokkauksen kautta

Valmistuttaminen massamuokkauksen kautta

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Voit lisätä useamman opiskelijan pätevyyden kerrallaan käyttämällä Massamuokkaus-toimintoa. Tee tarvittava haku ja valitse rasti niiden opiskelijoiden kohdalle, joille pätevyys lisätään. Klikkaa sitten Massamuokkaa.

 

Valmistuttaminen massamuokkauksen kautta

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Valitse sen jälkeen avautuvassa näkymässä ”Muokkaa arvoja”.

 

Pätevyys

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Lisää haluttu pätevyys ja klikkaa “Tee muutokset”.

 

Pätevyydet

iq – pääaineena varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot            (YO) ja varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot (AMK)

Koodia käytetään sosiaalialan opinnoille lain 540/2018 siirtymäsäännösajan sisällä (opinnot  aloitettu ennen 31.8.2019 ja valmistuneet viimeistään 31.7.2023).

 

vs – tutkintoon sisältyy varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet           vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot (AMK)

Lain 540/2018 27 § mukainen varhaiskasvatuksen sosionomi. Käytetään sosionomi (AMK) tutkinnon suorittaneille, jotka ovat aloittaneet opinnot 1.9.2019 jälkeen sekä niille, jotka ovat aiemmin suorittaneet sosionomi (AMK) tutkinnon ja täydentävät opinnot 1.9.2019 jälkeen varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneille opinnoilla ja lisäksi niille, joiden opinnot ovat lain voimaan tullessa kesken ja jotka eivät suorita opintoja loppuun 31.7.2023 mennessä.

Pätevyydet iq ja vs merkitään 20.9. mennessä opiskelijan tilanteen mukaisesti. Kyseiset pätevyydet tulevat Sosionomi (AMK) -tutkintoa suorittaville opiskelijoille.

 

tta – työterveyshuollon asiantuntija

Kyseistä pätevyyttä on käytetty Sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksessa olleille opiskelijoille.

 


Takaisin Oppimis- ja ohjauspalveluiden – sivulle