Tutkintotodistuksen liite

Tutkintotodistuksen lisäksi valmistuva opiskelija saa tutkintotodistuksen liitteen ja Diploma Supplementin. Tutkintotodistuksen liitteessä näkyvät opiskelijan suorittama opintopistemäärä, suoritettujen opintojen arvosanat ja kielilauseke.

Suomenkielisestä koulutuksesta valmistuvalle opiskelijalle tehdään liite suomeksi ja englanniksi ja englanninkielisestä koulutuksesta valmistuvalle opiskelijalle ainoastaan englanniksi. Jokainen tutkintotodistuksen liitteen sivu tulee leimata ammattikorkeakoulun leimalla.

Tarkista aina ennen tulostusta, että liitteessä on oikein seuraavat asiat:

  • Tulostuspäivä (on oltava sama kuin opiskelijan valmistumispäivämäärän)
  • Opiskelijan valmistumispäivämäärä
  • Kaikki arvioinnit on tehty
  • Mahdolliset hyväksilukumerkinnät ovat oikein
  • Todistusmerkinnät
  • Pätevyydet, jos niitä on

 

Tutkintotodistuksen liite yksittäiselle opiskelijalle

Tutkintotodistuksen liite

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Yksittäiselle opiskelijalle voit tulostaa liitteen Opiskelutiedot-välilehdeltä. Valitse Raportit ja Tutkintotodistuksen liite (PDF).

 

Tutkintotodistuksen liite

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Liitteeseen lisätään allekirjoittajan tiedot, allekirjoituspäivämäärä ja paikkakunta.

Voit myös tarvittaessa pakottaa sivunvaihdon. Jokainen tutkintotodistuksen liite leimataan, joten sivunvaihdolla voi jättää tarvittaessa tilaa leimalle. Voit syöttää opinnon nimestä sivunvaihtoon vain osan (esim. opinnäyte), mutta ota huomioon, että sivunvaihto tulee jokaiseen tämän nimiseen kohtaan. Voit syöttää useita nimiä omille riveilleen. Jos ympäröit opinnon nimen lainausmerkeillä, katkaisu tehdään vain tarkalleen saman nimisen ja saman kirjoitusasun omaavan opinnon tai tutkintorakenteen otsikon löytyessä (esim. “VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT”). Klikkaa sitten Aja raportti.

 

Tutkintotodistuksen tulostaminen usealle opiskelijalle

Opintosuoritusote

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Hae halutut opiskelijat ja laita rasti niiden opiskelijoiden kohdalle, joille haluat tulostaa tutkintotodistuksen liitteen. Klikkaa sen jälkeen hakutulosten yläpuolelta ”Raportit”. Tässä voi hyödyntää myös rakenteista hakua, mikäli haluaa tulostaa opiskelijoiden liitteet esim. valmistumispäivän perusteella.

 

Tutkintotodistuksen liite

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Liitteeseen lisätään allekirjoittajan tiedot, allekirjoituspäivämäärä ja paikkakunta.

Voit myös tarvittaessa pakottaa sivunvaihdon. Jokainen tutkintotodistuksen liite leimataan, joten sivunvaihdolla voi jättää tarvittaessa tilaa leimalle. Voit syöttää opinnon nimestä sivunvaihtoon vain osan (esim. opinnäyte), mutta ota huomioon, että sivunvaihto tulee jokaiseen tämän nimiseen kohtaan. Voit syöttää useita nimiä omille riveilleen. Jos ympäröit opinnon nimen lainausmerkeillä, katkaisu tehdään vain tarkalleen saman nimisen ja saman kirjoitusasun omaavan opinnon tai tutkintorakenteen otsikon löytyessä (esim. “VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT”). Mikäli käytät massatoimintoa, raporttiin valitsemasi sivunvaihto tulee kaikille valituille opiskelijoille.

 

Opintosuoritusote

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Valitse lopuksi raporttilistan lopusta, haluatko kaikki todistukset yhdelle tiedostolle vai kaikki omilleen. Klikkaa ”Tulosta valitut raportit valituille henkilöille”.

 


Takaisin Oppimis- ja ohjauspalveluiden sivulle